DA NAM DVORANA NE BUDE MANA

DA NAM DVORANA NE BUDE MANA

Od prvih dana postojanja mi pomičemo granice – roditelji su samostalno uredili sportsku dvoranu, treneri su volontirali, osvojena je prva samoborska zlatna medalja sa svjetskih judo kupova, prva medalja s europskih prvenstava, naslov europske prvakinje, naslov svjetske prvakinje, prva europska seniorska medalja… Klub je među prvima obilježavao Svjetski judo dan, organizirao izložbe, edukacije i započeo rad s djecom s posebnim potrebama.

 

Mnogi su zapazili predani rad i naš klub je rastao, a uskoro i prerastao prostor u kojem smo započeli s radom.

Srećom, nađen je novi prostor – hangar u bivšoj vojarni Taborec. Prostor bez struje, vode, grijanja. Prostor bez zidova, prozora i gotovo bez krova.

Ali prostor u kojem smo se vidjeli u budućnosti.

Od toga je prošlo nekoliko mjeseci, a hangar već ima novi izgled - novi krov, fasadu, prozore. Uređuju se svlačionice, a uskoro i dvorane. Nadamo se da će sredinom prosinca vrata dvorane biti otvorena, a tada će to biti najveći prostor pod tatamijem za borilačke sportove u Samoboru.

Sredstva za uređenje je klub morao samostalno osigurati, a javili su se i neki donatori.

 

Pa za sve donatore, dosadašnje i buduće, Judo klub „Profectus Samobor“ organizira Donatorsku večer pod nazivom „Da nam dvorana ne bude mana“.

Donatorska večer će se održati povodom Svjetskog judo dana, 28. listopada u 19,30 sati u Centru za mlade Bunker u bivšoj vojarni.

Pripremljen je program u kojem će biti demonstracija juda, izložba fotografija, projekcija filma o izgradnji nove dvorane, tombola i predstavljanje projekta „Judo za sve“. Večer će posebno začiniti najuspješniji natjecatelji kluba i glazbeni nastupi poznatih hrvatskih zvijezda.

Sve zainteresirane za dosadašnji rad i planove za budućnost Judo kluba „Profectus Samobor“, pozivamo na Donatorsku večer „Da nam dvorana ne bude mana!“.

Dobro nam došli!